Eesti füüsikaolümpiaad

Jooksev info, ülesannete arhiiv, õppematerjalid

Rahvusvahelised võistlused 2017

| Comments

Eesti olümpiaadientusiastide vedamisel toimus 20.-24. maini Eestis esimene Euroopa füüsikaolümpiaad. Olümpiaadi kodulehelt on leitavad ülesanded, näidislahendused ja tulemused. NB! samuti on olümpiaadi lehelt järelvaadatavad akadeemilise ja ettevõtluse suunitlusega karjääripäevade videoloengud ja arutelud (esinejad on vinged ja inspireerivad, videosid on järelvaadatud tuhandeid kordi).

Indoneesias 16.-25. juulil toimunud rahvusvaheliselt füüsikaolümpiaadilt naasis Eesti võistkond kolme medali ja aukirjaga, vt pressiteade. Rahvusvahelistel olümpiaadidel osalenud Eesti õpilaste võistkonnafotod, tulemused ning ülesannete eestikeelsed tõlked on leitavad siin kodulehel IPhO rubriigist.

Comments