Eesti füüsikaolümpiaad

Jooksev info, ülesannete arhiiv, õppematerjalid

Rahvusvahelised võistlused 2018

| Comments

Tallinnas 24.-26. aprillil toimunud Põhja- ja Baltimaade füüsikaolümpiaadi tulemuste põhjal selgusid nelja riigi (Eesti, Soome, Rootsi, Läti) koondised, kes sõidavad oma riike esindama Euroopa olümpiaadile ja rahvusvahelisele füüsikaolümpiaadile. Täpsem kokkuvõte on kirjas TÜ teaduskooli pressiteates.

Eesti võistkond osales väga edukalt 28. maist 1. juunini Moskvas toimunud teisel Euroopa füüsikaolümpiaadil, vt pressiteade. Täpsemad tulemused ning ülesanded ja näidislahendused on leitavad olümpiaadi kodulehelt.

Lissabonis 21.-29. juulil toimunud rahvusvaheliselt füüsikaolümpiaadilt naasis Eesti võistkond rohkete medalite ja aukirjadega, vt pressiteade. Rahvusvahelistel olümpiaadidel osalenud Eesti õpilaste võistkonnafotod, tulemused ning ülesannete eestikeelsed tõlked on leitavad siin kodulehel IPhO rubriigist.

Comments