Eesti füüsikaolümpiaad

Jooksev info, ülesannete arhiiv, õppematerjalid

Lahtise võistluse tulemused

| Comments

Lahtise võistluse tulemused on selgunud! Nooremas rühmas olid parimad Karl Paul Parmakson (Miina Härma Gümnaasium) ja Tavo Annus (Tallinna Reaalkool); vanemas rühmas Kristjan Kongas, Taavet Kalda, Kaarel Hänni (kõik Tallinna Reaalkoolist). Palju õnne!

Noorem rühm: Koond 8. kl 9. kl 10. kl
Vanem rühm: Koond 11. kl 12. kl

Täiendus: avaldame kevadise lõppvooru ja nüüdse lahtise võistluse põhjal olümpiaadi lõppvooru (9.-10. aprill 2016) kutsutavate õpilaste nimekirja. Ülejäänud kutsed jagatakse piirkonnavooru põhjal.

Lisame ka interaktiivsed tulemuste jaotuste graafikud ülesannete kaupa. Klikkige komplektil, et avada ülesannete loend koos ülesande tekstidega. Graafiku ikoon avab vastava graafiku, kus nooleklahvidega saab ühelt ülesandelt teisele liikuda ning hiirega andmepunkti kohale minnes kuvatakse võistleja andmed.

Comments